Πρόσκληση γνωριμίας

Το Πρότυπο Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο “Εύνοια” διοργανώνει ανοιχτές συγκεντρώσεις γνωριμίας με σκοπό να συζητήσουμε θέματα που σας απασχολούν σχετικά με το παιδί σας, να απαντήσουμε στις απορίες σας και να σας βοηθήσουμε να αντιληφθείτε αν το παιδί σας αντιμετωπίζει κάποια δυσκολία και πώς θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε.

Οι συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται την 1η Δευτέρα κάθε μήνα από τις 18:00 έως της 20:00 και δεν έχουν συγκεκριμένη θεματολογία, αλλά επικεντρώνονται σε ζητήματα που εσείς επιλέγετε.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων μπορείτε:

  • Να γνωρίσετε τις Επιστημονικά Υπεύθυνες 
  • Να περιηγηθείτε στο χώρο του κέντρου μας
  • Να ενημερωθείτε για τα εργαλεία και τις τεχνικές που χρησιμοποιούμε, τόσο κατά τη διαδικασία της διάγνωσης και αξιολόγησης, όσο και κατά την αντιμετώπιση του εκάστοτε προβλήματος.
  • Να συζητήσετε με την επιστημονική μας ομάδα για τις παιδικές συναισθηματικές διαταραχές και πως η ψυχολογική υποστήριξη μπορεί να βοηθήσει το παιδί σας, αλλά και εσάς ως γονείς
  • Να ενημερωθείτε για τις μαθησιακές δυσκολίες και τη δυσλεξία, τις διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές και τον αυτισμό, τις κινητικές δυσκολίες, αλλά και τις δυσκολίες λόγου  
  • Να μάθετε για τα οφέλη των ομαδικών προγραμμάτων και αν ταιριάζουν στο παιδί σας
  • Να λάβετε συμβουλές αποτελεσματικής διαχείρισης της κατάστασης του παιδιού σας, ώστε να το βοηθήσετε ουσιαστικά και να ανακουφίσετε τη σχέση σας μαζί του

Σε ποιους απευθύνεται: Γονείς παιδιών προσχολικής, σχολικής και εφηβικής ηλικίας που υποπτεύονται πως το παιδί τους ίσως χρειάζεται βοήθεια και επιθυμούν να ενημερωθούν για τα παραπάνω θέματα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, όμως είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέσω της παρακάτω φόρμας επικοινωνίας, στο email info@eunoiapsy.gr, ή τηλεφωνικά στο 213 044 5528.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καποδιστρίου 10,
14671, Ν. Ερυθραία

Τ: 213 0445528
Ε: info@eunoiapsy.gr
www.eunoiapsy.gr